درحالی که تنها چندساعت از بازگشایی سرویس وبلاگ نویسی بلاگفا که صبح امروز مورد حمله هکر ها قرار گرفته بود سرویس وبلاگ نویسی میهن بلاگ هم هک شد.
به گزارش خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) در حال حاضر به جایی صفحه اصلی میهن بلاگ صفحه سیاهی مشابه همان صفحه ای که در جریان دستکاری DSN های سایت پرشین بلاگ نمایش داده میشد نمایان میشود که در آن هکری با نشانی DNJOURNAL2005@YAHOO.COM همان سوال قبلی را مطرح کرده که "چرا یکی از بهترین سایت سرویس دهنده وبلاگ ایران به دلیل امنیت کم باید هک شود؟"
مهندس سید رضا هاشمی کارشناس ارشد امنیت در گفتگو با خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) گفت: برخلاف شباهت ظاهری میان حمله به پرشین بلاگ و میهن بلاگ هیچگونه دستکاری در DNSهای دامنه MihanBlog.com مشاهده نمیشود و بنظر میرسد که میهن بلاگ به دلیل نقص امنیتی در مدیریت سرور مورد حمله قرار گرفته است و خطر دستکاری و حتی از بین رفتن بانک اطلاعاتی این سرویس وجود دارد.
به گزارش ایستنا این درحالی ایست که از ساعت ۸ صبح امروز و به مدت ۸ ساعت سرویس وبلاگ نویسی بلاگفا میگذشت هم بدلیل حمله به دیتاسنتر Our Iran در کشور کانادا از دسترس خارج بود.
خبرتکمیلی: ۱۵ دقیقه بعد و برای لحظاتی بجای صفحه دستکاری شده میهن بلاگ صفحه اصلی قرار گرفت اما پس از چند دقیقه مجددا سایت از دسترس خارج شد.
نویسنده : ictna.ir
ایتنا - مدیران وزارت ارتباطات میبایست افتخار کنند که سایت «اینترنت ملی ایران» در دیتاسنتر theplanet واقع در تگزاس امریکا میزبانی شده است!
علی مولوی - molavi@gmail.com
سایت اینترنت ملی ایران در امریکا هاست میشود!
سال گذشته و با تغییرات دولت، پروژه «اینترنت ملی» توسط مدیران بلندپایه جدید وزارت ارتباطات مطرح شد. طرح مبهمی که در همان ابتدا باعث بروز نظرات مخالف بسیاری از کارشناسان و دستاندرکاران شد و حتی نتوانست برای بودجه از مجلس رای لازم را به دست بیاورد.
با این وجود، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بودجهای 10 میلیارد تومانی برای این طرح از منابع داخلی خود در نظر گرفت تا عزم جدی خود را برای این طرح نشان دهد.
اما نکات مبهم این طرح، عدم وجود توجیه فنی خاص با توجه به نام پرطمطراق این پروژه بود. جالب این که علیرغم شعارهایی که درباره اینترنت ملی توسط مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مطرح میشد، کلیات این طرح چنان مبهم است که به نظر غالب کارشناسان، امکان اظهار نظر در باره آن وجود ندارد و مدیران ومسئولان وزارتخانه نیز تنها به کلیگویی و بیان فواید این طرح اشاره کردهاند وهیچگاه وارد جزئیات آن نشدند.
درباره کلیگوییهایی که تاکنون انجام شده است، میتوان گفت که منظور از اینترنت ملی، راهاندازی دیتاسنترهای ایرانی و تقویت شبکه IPکشور به ویژه در بخش internetworking بوده است. این دو پروژه پیش از این نیز انجام شده است و در زمان دولت قبلی 3 شرکت مجوز راهاندازی IDC را از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دریافت کردند که از این بین، 2 شرکت در حال سرویسدهی در مرحله پایلوت هستند.
بحث Internetworking یا سوییچینگ IP در داخل کشور نیز پروژهای در حد پروژه ملی نیست و تنها نیاز به تنظیمات روترهای موجود در شرکت فناوری اطلاعات و شرکت زیرساخت دارد.
اما جالبترین نکته در پروژه اینترنت ملی، سایت رسمی این پروژه (www.ini.ir) میباشد. این سایت که در چند روز اخیر راهاندازی شده است، درباره پروژه اینترنت ملی توضیحات کلی به زبان انگلیسی ارائه داده است(بدون نسخه فارسی) و در ضمن به کاربران به صورت رایگان پست الکترونیکی فارسی ارائه میدهد.
شاید طراحان این سایت تصور کردهاند که اینترنت ملی ایران را برای خارج از کشور راهاندازی میکنند!
اما نکته تاسف بار سایت اینترنت ملی کشور، در میزبانی این سایت است. مدیران وزارت ارتباطات میبایست افتخار کنند که سایت اینترنت ملی ایران در دیتاسنتر theplanet واقع در تگزاس امریکا میزبانی شده است! (اطلاعات مربوط به میزبانی این سایت و دیتاسنتر آن به طور کامل در انتهای مقاله آمده است) کارشناسان و روزنامهنگاران حتما به خاطر میآورند که سال گذشته این دیتاسنتر به دلیل ایرانی بودن سایت «خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)»، اقدام به مسدود کردن سرور این خبرگزاری کرد!
جالب اینجاست که پهنای باند مرکز تحقیقات مخابرات ایران به عنوان دارنده این سایت، به اندازه یکی از دیتاسنترهای موجود در ایران است، به طوریکه اگر این مرکز قصد استفاده از دیتاسنترهای داخلی را نداشت به راحتی میتوانست با راهاندازی سرور در محل مرکز تحقیقات، این سایت را سرویسدهی کند!
علاوه بر این، شرکت فناوری اطلاعات با هزینههای میلیاردی اقدام به راهاندازی دیتاسنتر ملی کرده است که استفاده نکردن از آن لابد تاییدی بر امنیت و قابلیت اطمینان بالای این دیتاسنتر است!
به هر صورت با توجه به کلیات پروژه اینترنت ملی و خروجی این پروژه تاکنون، به نظر میرسد مسئولان وزارت ارتباطات در تعیین بودجه این طرح، اشتباه بزرگی در تعداد صفرهای آن داشتهاند، چرا که چنین طرحی حداکثر با 10 میلیون تومان قابل انجام است و نیاز به 10 میلیارد تومان برای تحقیقات اولیه ندارد!
جای تاسف دارد که واژه مقدس «ملی» در پروژههایی استفاده میشود که حتی در حد طرحهای یک شرکت خصوصی نیز نیستند و متاسفانه از این واژه تنها در جهت در اختیار قرار گرفتن منابع مالی و پر اهمیت نشان دادن طرحهای مدیران دولتی استفاده میشود!
سلام |
پسرو دخترها [عاشقانه های دختری بنام غزل]
پسر : دوست دارم
دختر : خفه شو
پسر :عاشقتم
دختر : خفه شو
پسر : میمیرم واست
دختر : خفه شو
پسر : فدات شم
دختر : خفه شو
پسر : نوکرتم و خاک زیر پاتم
دختر : خفه شو
پسر : زنم میشی
دختر : جدی میگی ؟
پسر : خفه شو
جدی نگیرین شوخیه همش !!!